Over ons

Mijn herenkapsalon hoort bij het pand waarin mijn moeder Antoinet Katerberg al jaren haar bijzondere woonwinkel Beau Nouveau heeft en is een ‘shop-in-shop’ concept. Ook dat past helemaal bij deze tijd. De kwaliteit en de sfeer van Beau Nouveau en Le Tondeur, sluiten naadloos op elkaar aan en zijn uniek in Groningen. Terwijl u zich perfect laat knippen kan uw vrouw de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle bekijken. Voor elk wat wils dus, maar u bent alleen uiteraard ook van harte welkom!

Bij Le Tondeur draait alles om u. Het begint uiteraard met een perfecte knipbeurt. Juist bij mannen is dat een vak apart. De stijl moet passen bij uw persoonlijkheid. Het is mijn passie om daarbij aan te sluiten en uw verwachtingen steeds weer te overtreffen. Uiteraard is de uitstraling van de zaak daarbij ook van belang. Een goede kop koffie, relaxte muziek en een ‘mannen onder elkaar’ sfeer maken het geheel compleet. Le Tondeur staat hiermee garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een unieke ervaring.

Naast knippen kunt u bij Le Tondeur ook terecht voor exclusieve stylingsproducten voor mannen van het topmerk American Crew.

Graag tot ziens,

Michel Katerberg

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag en donderdag 09.00-18.00

Vrijdag 09.00-21.00

Zaterdag 09.00-14.00

Tel: 050 - 230 13 11